DIGITALISEREN (PUNCHEN)

Het omzetten van een afbeelding of logo naar, een voor de borduurmachine leesbaar bestand, wordt digitaliseren of punchen genoemd. Wij kunnen voor u, afhankelijk van het logo of de afbeelding een digitaal bestand, ook wel borduurkaart genoemd,  maken voor uw borduurmachine.

BESTANDSFORMATEN EN MACHINE MERKEN

Het bestandsformaat is afhankelijk van het merk van uw machine. Wij kunnen vrijwel alle bestandsformaten aanleveren.

BENODIGDE GEGEVENS

Geef bij de aanvraag van een borduurkaart altijd de volgende informatie:

  • Welke borduurmachine u heeft
  • Welk bestandsformaat u wilt hebben
  • Welke afmeting het borduurpatroon moet worden
  • Op wat voor stof het patroon (voornamelijk) geborduurd moet worden

MEERDERE FORMATEN

Bij het aanvragen van 2 of 3 verschillende formaten van hetzelfde logo wordt meestal maar een kleine meerprijs gevraagd.

KOSTEN

De kosten van het maken van de borduurkaart zijn afhankelijk van het soort afbeelding, maar nog meer van de kwaliteit van het gestuurde bestand. Stuur indien mogelijk een vector bestand zoals ai, eps of bewerkbare pdf of een hoge resolutie jpg. Twijfelt u aan de kwaliteit van het bestand, stuur dan mee wat u heeft en bekijken wij welke we kunnen gebruiken.

De kosten kunnen uiteen lopen van € 17,50 tot € 60,00 afhankelijk van uw aanvraag.

WERKWIJZE

Zodra de offerte door u goedgekeurd is wordt er vooraf een betaling gevraagd. Daarna gaan we aan de slag. U ontvangt binnen enkele dagen een eerste opzet welke u al zelf kunt borduren. Afhankelijk van uw gebruikte stof, verstevigingsmaterialen, garen, naald en natuurlijk de borduurmachine ontstaat er ene resultaat. Hiervan vragen wij u foto’s te maken en nodige aanpassingen aan ons door te geven. Aan de hand hiervan wordt de aanpassingen uitgevoerd en ontvangt u een nieuw bestand om uit te borduren. Dit proces herhaalt zicht totdat het resultaat naar tevredenheid is.

Wilt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het maken van een borduurkaart? Vul dan bij de offerteaanvraag de gegevens in en voeg het bestand(en) toe.

Wilt u zelf leren digitaliseren, ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor op de Cursus pagina.