DIGITALISEREN

Voor het borduren van een logo is het nodig om een “plaatje” om te zetten in een borduurpatroon, een borduurmachine leest namelijk geen jpg, bmp of doc bestanden. Daarom moet met behulp van speciale software een logo of ontwerp omgezet worden in een borduurpatroon die wel geschikt is voor de borduurmachine. Dit proces wordt ook wel digitaliseren genoemd. Dit digitaliseren is een handmatig proces.

Het programma bepaald de opbouw van het logo, aantal en diverse richtingen van steken en dergelijke meer. Het is dus van het grootste belang dat wij de van uw aangeleverde logo of tekening ontvangen in de best mogelijke kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit hoe van het aangeleverde logo, hoe beter het uiteindelijke eindresultaat. Liefst ontvangen wij de gevectoriseerde versie van uw logo of tekening (*.EPS, *.WMF). Deze bestanden kunnen wij zonder kwaliteits verlies vergroten en verkleinen naar het gewenste formaat. Bezit u een logo of tekening niet in dit formaat dan kunt u ons deze ook in het gangbare afbeeldingsbestanden aanleveren. (*.JPG, *.BMP enz)

U heeft een leuke borduuropdracht binnen gehaald en maar u heeft nog geen borduurkaart om dit logo met de borduurmachine op het textiel te kunnen borduren. Hiervoor heeft u borduursoftware nodig en de kennis om het logo om te zetten en natuurlijk kost dit veel tijd. Hierbij kan ik u helpen, ik kan voor u het logo digitaliseren zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met de productie.

Via de email stuurt u mij een  logo of tekening toe in de best mogelijke kwaliteit en wat het gewenste formaat moet zijn voor de borduurkaart en met welke borduurmachine u het logo gaat borduren. Ik ga dan voor u aan de slag en binnen een paar dagen krijgt u van mij via de mail het gedigitaliseerde logo retour, indien het nog niet helemaal naar uw wens is kunnen we het in overleg nog aanpassen. De kosten zijn ongeveer € 35,00 per logo afhankelijk natuurlijk van de bewerkelijkheid van van het logo.