OVER MSTITCH

Een aantal jaar geleden heb ik een borduurmachine aangeschaft en ben begonnen met borduren als hobby.

In het begin alleen namen op handdoeken en slabbetjes. Op een gegeven moment ben ik gaan experimenteren met het scannen en digitaliseren van geboortekaartjes, om te borduren op slabbetjes, tutdoekje’s en dergelijke.  Het bleek niet alleen een leuke bezigheid, de reacties op de cadeautjes die ik hiermee maakte waren ook ontzettend  leuk. Hierdoor  kreeg ik vele verzoeken van vrienden en kennissen of ik voor hen ook een origineel cadeau kon maken. En vanaf dat moment liep mijn hobby uit de hand…………..

Het leuke er van is dat het een hobby is en hierdoor kan ik, ondanks de tijd die er soms in gaat zitten, hele specifieke dingen maken. Het borduren van namen op o. a. knuffeltjes, badjasjes, (kinder-) caps, is vrij standaard werk, maar wil je iets aparts, dan moet het ook betaalbaar blijven.  Dus ook een  geboortekaartje, specifiek plaatje of  logo moet geen probleem zijn.

Let wel, niet alle plaatjes of geboortekaartjes kunnen geborduurd worden, maar vaak kan er dan wel een in overleg iets anders persoonlijks geborduurd worden.

Kijk maar eens rond op de site wat er zoal de afgelopen jaren al gemaakt is en wie weet doe je leuke ideeën op.
Heb je een vraag, mail me maar.

Marieke de Jong