Bedrijfskleding

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie. Wij voorzien uw kleding van uw eigen logo, tekst of afbeelding. De kleding kan ook blanco geleverd worden.

Diverse merken kleding

Wij leveren onder andere kleding van de volgende merken: Tricorp, Snickers, Fristads, B&C, Fruit of the Loom, Result etc.

Geen minimale afname

Maar één of enkele exemplaren nodig? Ook dat is geen probleem.

Borduren of Bedrukken?

Borduren of bedrukken, wat de keuze wordt, is afhankelijk van diverse factoren. Het belangrijkste is om te kijken voor welke toepassing de kleding wordt gebruikt. Ook het materiaal van de kleding, het logo of de afbeelding en de afmetingen hiervan zijn bepalend.

Neem contact op of maak een afspraak voor meer informatie.

Bedrukken & borduren

Als ondernemer wil je een professionele indruk achterlaten bij jouw afnemers en klanten. Besef je dat mooi passende bedrijfskleding, voorzien van jouw logo, daarbij kan helpen? Als jijzelf en/of jouw personeel zich netjes kleedt in bedrijfskleding die overeenkomt met jouw huisstijl, dan dient dit letterlijk als visitekaartje. Daarom kun je bij ons ook terecht voor het borduren of bedrukken van jouw logo op kleding.

Borduren of bedrukken?

Weet je niet welke techniek je moet kiezen? Wij adviseren je graag. Borduren geeft een prachtig resultaat voor een logo dat echt voelbaar is. Maar op sommige materialen geeft bedrukken een strakker resultaat. Wat het mooist uitkomt hangt af van de complexiteit van de afbeelding en het soort stof. Neem contact op of maak een afspraak voor meer informatie.